Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/domains/ehboheerjansdam.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3792

Reanimatie

EHBO vereniging Heerjansdam is al vele jaren reanimatiepartner van de Hartstichting. Speciaal voor iedereen die niet in het bezit is van een EHBO diploma maar toch op de hoogte wil zijn van de technieken van het reanimeren organiseren wij reanimatie cursussen en herhalingslessen.

Door het jaar heen worden cursussen gegeven. Naast de theorie die van evident belang is voor het juist toepassen van hart reanimatie bestaan de cursussen ook uit het oefenen in de praktijk. Iedere cursist komt zo tenminste één keer per jaar op herhaling om de kennis omtrent de reanimatie op te frissen.
De EHBO vereniging beschikt over moderne trainingsfaciliteiten waaronder twee volautomatische AED’s.

Elke cursus wordt afgesloten met een landelijk erkend diploma van de Hartstichting.

Let op: Tijdens de training kan een fysieke of mentale inspanning van de deelnemers worden gevraagd. Het is daarom van belang dat de deelnemers voldoende fit zijn om aan de training deel te nemen. Bij twijfel verzoeken wij u hierover contact op te nemen met de vereniging.

Klik hier voor formulier reanimatie