Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/domains/ehboheerjansdam.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3792

VEN2-COPS

Verslag Ven2Cops-proloog   20 juni 2015

 

Voor het 4e jaar is op 20 juni de Ven2Cops-proloog gereden . Gestart werd er om 10.00 uur vanaf Capital sport in Zwijndrecht een wielertoer van 100 km .  Deze keer ging het richting de Brienenoordbrug vervolgens naar Gouda weer richting Schoonhoven waar we zijn overgevaren. Bij de Voelbal Vereniging van Groot Ammers heeeel veel pannenkoeken op ons wachtte welke door vele vrijwilligers waren gebakken. Vandaar ging de tocht verder door het mooie landschap van de Alblasserwaard richting Sliedrecht waar bij de Praxis ( hoofdsponsor) een groepsfoto is gemaakt . De toer werd begeleid door 2 historische C10 politie auto,s de reparatie /bezemwagen  Iem en Elly als rijdende EHBO post en enkele motorrijders. Om 15.30 was de groep van ong 100 wielrenners weer terug in Zwijndrecht waar de BBQ en een haringkraam op ons wachtte.  Er waren nog allerlei activiteiten en demonstratie,s om het hele gebeuren een feestelijke afsluiting te geven € 12.110 is er dit jaar voor kanker en hersentumor onderzoek bijeen gebracht en mogen we terug kijken op een geslaagde toer.