Home » Nieuws » ABCD van EHBO

Sponsors

ABCD van EHBO

Woensdag 4 maart een zeer interactieve en leerzame les gehad over het ABCD van de EHBO. Verzorg eerst waar je het eerst aan kan overlijden is daarbij het credo. Door heel veel cases met lotussen meteen in de praktijk kunnen brengen. Tijdens de pauze was de jaarlijkse fundraiser met heeeeerlijke taarten.

Album weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergeven